Hoe werkt Juul’s Bedrijfskleding?

Vrijblijvende afspraak op locatie

Allereerst maken wij graag vrijblijvend een afspraak bij u op locatie zodat wij zien voor welke werkzaamheden de kleding bedoeld is en direct de sfeer kunnen proeven om de juiste uitstraling te bepalen.

Bepalen geschikte bedrijfskleding

Er wordt samen met u gekozen voor de kleding die gewenst is en de uitstraling die het nodig heeft.

Uiteraard heeft u de mogelijkheid om iets unieks samen te stellen. U kiest voor de kwaliteit, kleur en het model, en creëert op die manier een mooie trendy outfit welk past binnen uw onderneming. Juul’s bedrijfskleding neemt vanaf hier voor U veel werk uit handen.

Offerte

Daarna wordt er een passende offerte opgesteld voor de keuze die gemaakt is. Indien gewenst worden er monsters van de kleding geshowd om een beter beeld te vormen.

Doorpassen

Wanneer de keuze uiteindelijk bepaald is, worden alle medewerkers die de kleding gaan dragen doorgepast, en daar waar nodig een aanpassing vermaakt.

Voorzien van logo

Om het plaatje compleet te maken wordt de kleding voorzien van een logo. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor, waarin U deskundig geadviseerd wordt door een specialist die aangeeft wat de mooiste uitstraling geeft en het meest functioneel is op lange termijn.

Service & nazorg

Als alle kleding naar tevredenheid is geleverd, is voor ons een start gemaakt van een nieuwe relatie die bij ons altijd terecht kan voor verdere vragen en verzoeken.

Een Tevreden Klant en een Goede Service

is de Basis van Juul’s Bedrijfskleding!

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken om uw bedrijfskleding te bespreken.
Neem contact op!